Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe (jednorázová) (KDU / ODPC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDU / ODPC - Odborná praxe (jednorázová), Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem předmětu je realizová praxe v předepsané délce. Konkrétní pracovní stáž a podmínky pro zisk atestace je nutné dojednat s garantem předmětu či vedoucím sekce před ukončením předzápisu do Stagu. Pokud se možnost absolvovat praxi objeví až v průběhu semestru, student si předmět do Stagu zapíše až v následujícím semestru a atestace mu pak bude obratem zapsána.Předpokládaný rozsah krátkodobé praxe: 30 hodinSoučástí předmětu je: Mentoring před nástupem do praxe / Realizace praxe / Evaluace na předepsaných formuláříchInstituce, v nichž jsou absolvovány praxe: produkční a distribuční firmy, divadla, filmové ateliéry, televize, archivy, muzea, časopisy, vydavatelství, festivaly ad.

Získané způsobilosti

Student získá kompetence v oblasti praktického využití svých teoretických znalostí.

Požadavky

Naplnění všech požadavků ze strany zaměstnavatele, účast na vstupním mentoringu s garantem předmětu, vypracování evaluace či jiného dohodnutého výstupu.

Vyučující

Mgr. Petr Bilík, Ph.D.Mgr. Veronika Klusáková, Ph.D.Mgr. Jakub Korda, Ph.D.prof. PhDr. Tatjana Lazorčáková, Ph.D.Mgr. Luboš Ptáček, Ph.D.Mgr. Helena Spurná, Ph.D.doc. PhDr. Jiří Štefanides