Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktikum festivalové produkce A (KDU / PFPRA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDU / PFPRA - Praktikum festivalové produkce A, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem semináře je supervizovaná práce na přípravách mezinárodního filmového festivalu AFO (www.afo.cz). Studenti se zapojí především do těchto činností:- spolupráce na dramaturgické přípravě nesoutěžního programového bloku a doprovodného programu- rešerše filmů pro soutěžní sekce- spolupráce s PR oddělením (příprava fotobanky)- příprava festivalového katalogu- tvorba archivu předešlého ročníku

Získané způsobilosti

Student získá představu o reálných organizačních procesech festivalové akce a osvojí si praktické dovednosti na nižších úrovních festivalové produkce a managementu (dramaturgická příprava programové sekce, participace na aktivitách pro PR ad.).

Literatura

Academia Film Olomouc: katalog : 16.-21. dubna 2013 : 48. mezinárodní festival popuplárně-vědeckých filmů. AFO 47 - Academia Film Olomouc: katalog : 17.-22. dubna 2012.

Požadavky

Odevzdání zadaných úkolů ve stanovených termínech, účast na pravidelných schůzkách festivalového štábu, zopovědné plnění svých funkcí v průběhu přípravy festivalu.

Garant

Mgr. Jakub Korda, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Veronika Klusáková, Ph.D.Mgr. Jakub Korda, Ph.D.