Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Veřejný projekt (film) (KDU / VPF)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KDU / VPF - Veřejný projekt (film), Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem je realizace projektu, který má veřejný charakter a současně se týká studovaného oboru (audiovize). S návrhem konkrétní aktivity přichází student a s předstihem jí konzultuje s vedoucím sekce či pedagogem, jehož oborovému zaměření projekt odpovídá. Nejčastěji se jedná o aktivní účast na konferenci, publikaci odborného článku ve významném periodiku či dlouhodobá publicistická činnost běžném tisku, organizace odborné konference či kulturní akce, aktivní participace na vzniku uměleckého díla apod. Pokud student nemá s pedagogem tento projekt projednaný na začátku semestru, předmět si do Stagu zapisuje a semestru následujícím po samotné realizaci aktivity, ovšem vždy musí předem konzultovat.

Získané způsobilosti

Student si prověří schopnost samostatného badatelského, managerského, dramaturgického či jinak odborného působení ve veřejné sféře. Smyslem je podrobit své vlastní výstupy veřejné zpětné vazbě a připravit se budoucí profesní praxi.

Požadavky

Účast na konzultacích, realizace projektu, předložení stručné výstupní zprávy konzultantovi.

Garant

Mgr. Luboš Ptáček, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Petr Bilík, Ph.D.Mgr. Jakub Korda, Ph.D.prof. PhDr. Tatjana Lazorčáková, Ph.D.Mgr. Luboš Ptáček, Ph.D.