Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Volitelný seminář 1a (KFI / VP1A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFI / VP1A - Volitelný seminář 1a, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz je určen pro studenty, kteří již absolvovali povinný předmět Analytická filozofie. Obsahem tohoto volitelného semináře je četba textů poquinovské filozofie na nejrůznější epistemologická, ontologická a etická témata. Účastníci semináře by měli vykazovat znalost anglického jazyka, protože veškeré texty jsou v angličtině a v ní bude také vedena diskuse

Literatura

Christopher Falzon, Timothy O´Leary & Jana Sawicki. A Companion to Foucault. nullDaniel Defert & Francois, Ewald. Michel Foucault: Dits et Écrits I ?. Hubert Dreyfus & Paul Rabinow. Michel Foucault: Za hranicemi strukturalismu a hermeneutiky. Gary Gutting. The Cambridge Companion to Foucault.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je aktivní účast v semináři a plnění požadovaných úkolů, povoleny jsou nanejvýš dvě absence.

Garant

Mgr. Lasse NielsenMgr. Filip Tvrdý, Ph.D.