Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Societas cognitorum (KGN / SC4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KGN / SC4 - Societas cognitorum, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V každém semestru se nabízí cyklus 10-12 přednášek profesorů UP (čili koryfejů svých oborů) k tématům vážícím se k jejich výzkumu.Přesný seznam témat bude na začátku semestru publikován na webu FF.

Získané způsobilosti

Posluchač získá sledováním přednášek ze širokého spektra oborů pěstovaných na FF UP (ale i na jiných fakultách UP) interdisciplinární vhled do různých oborů a přehled o nejnovějších výsledcích bádání v těchto oborech.

Požadavky

2 kr (studenti mg), 5 kr (doktorandi) Studenti magisterského studia získají 2 kredity, jestliže odpoví krátkou studií/esejem (ca 3500 znaků) na otázku, kterou jednotliví přednášející formulují na konci přednášky (viz také webová stránka). Studenti doktorandského studia získají 5 kreditů, jestliže sepíší krátkou vědeckou studii (min 9000 znaků + obvyklý vědecký aparát) k tématu, které je v cyklu zaujalo a které upřesní s vybraným přednášejícím.

Garant

prof. PhDr. Ingeborg Fialová, Dr.

Vyučující

prof. PhDr. Ingeborg Fialová, Dr.