Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výběrová přednáška z archeologie 6 (KHI / 1VPA6)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHI / 1VPA6 - Výběrová přednáška z archeologie 6, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti si vybírají z aktuálně nabízených přednášek a přednášejících (realizovány jsou však pouze některé, podle zájmu studentů). Studenti musejí povinně absolvovat jednu přednášku v jednom semestru. Pro každý ročník a semestr jsou doporučovány určité přednášky. Sylaby jednotlivých předmětů viz. www. historie.upol.cz/studium-sylaby.php.

Získané způsobilosti

Znalost archeologické problematiky ve vybraném tématu..

Literatura

Podborský, V. Dějiny pravěku a rané doby dějinné. Skripta FF MU v Brně. Brno, 2006. více autorů. Archeologie pravěkých Čech 1-7. Praha, 2007. Svoboda, J. Čas lovců. Brno, 1999. Čižmářová, J. Encyklopedie Keltů na Moravě a ve Slezsku. Praha, 2004. Waldhauser, J. Encyklopedie Keltů v Čechách. Praha, 2001. Droberjar, E. Encyklopedie římské a germánské archeologie v Čechách a na . Praha, 2002. Podborský, V. Pravěké dějiny Moravy. Vlastivěda moravská. Brno, 1993.

Požadavky

Aktivní účast na výuce.

Garant

Mgr. Pavlína Kalábková, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Ivana Koucká