Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výběrová přednáška z archeologie 7 (KHI / 2VPA7)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHI / 2VPA7 - Výběrová přednáška z archeologie 7, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti si vybírají z aktuálně nabízených přednášek a přednášejících (realizovány jsou však pouze některé, podle zájmu studentů). Studenti musejí povinně absolvovat jednu přednášku v jednom semestru. Pro každý ročník a semestr jsou doporučovány určité přednášky. Sylaby jednotlivých předmětů viz. www. historie.upol.cz/studium-sylaby.php.

Získané způsobilosti

Znalost archeologické problematiky ve vybraném tématu..

Literatura

Podborský, V. Dějiny pravěku a rané doby dějinné. Skripta FF MU v Brně. Brno, 2006. více autorů. Archeologie pravěkých Čech 1-7. Praha, 2007. Svoboda, J. Čas lovců. Brno, 1999. Měřínský, Z. České země od příchodu Slovanů po Velkou Moravu I. Praha, 2002. Měřínský, Z. České země od příchodu Slovanů po Velkou Moravu II. Praha, 2006. Podborský, V. Pravěké dějiny Moravy. Vlastivěda moravská. Brno, 1993.

Požadavky

Aktivní účast na výuce.

Garant

Mgr. Pavlína Kalábková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Martin Golec, Ph.D.