Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Dovednostní proseminář II/1 (KHI / ECII1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHI / ECII1 - Dovednostní proseminář II/1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz eurokompetencí pro studenty představuje přidanou hodnotu k jejich dosavadnímu teoretickému vzdělání. Je spojením akademického i profesního tréninku, který přispívá k získání nových kompetencí potřebných pro budoucí profesní uplatnění studentů. Hlavním cílem kurzu je navýšení zaměstnatelnosti budoucích absolventů, tzn, dodání takových informací, dovedností a zkušeností, které studentům pomohou při uplatnění se na celo-evropském trhu práce.Mezi základní oblasti, které kurz pokrývá, patří:- Prezentační a sebeprezentační dovednosti- Sebeevaluace - hodnocení osobních kompetencí a uvědomění si preferencí- Time Management- Jak se orientovat a uspět na trhu práce, Jak uspět při pohovoru-Interkulturalita - úvod do interkulturních studií; interkulturalita v pracovním i sociálním prostředíÚčastníci kurzu také získají základní poznatky o projektové práci (o psaní projektů a řízení projektů) a o problematice genderové diskriminace.

Získané způsobilosti

Student má dovednosti a návyky, které mu pomohou zvýšit jeho zaměstnatelnost v celoevropském měřítku (prezentace a sebeprezentace, time-management atd.).

Literatura

http://www.euroculture.upol.cz/courses.php.

Požadavky

Účast ve výuce, plnění zadaných úkolů.

Garant

doc. Mgr. Antonín Kalous, Ph.D.