Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Internship (KHI / EISH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHI / EISH - Internship, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kreditovaná praxe je zajišťována Profesně poradenským centrem Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci (PPC FF UP), které již třetím rokem zprostředkovává studentům UP kontakt s praxí a přispívá tak k optimalizaci vstupu absolventů na trh práce. PPC FF UP disponuje portfoliem spolupracujících organizací - potenciálních zaměstnavatelů a poskytovatelů praxí, a to nejen na území České republiky. Je tudíž ideálním poskytovatelem praxí pro studenty programu Euroculture. Praxe může být vykonána ve kterékoli zemi světa bez geografického omezení, v instituci, která svým zaměřením odpovídá pravidlům programu Euroculture. Zvolena může být jak organizace veřejného sektoru (vládní či nezisková), tak sektoru privátního. Převážně se jedná o organizace z oblasti politického, socio-kulturního či vědeckého prostředí, např. výzkumné ústavy, média či nadnárodní organizace, které mohou studentům přinést zkušenost s prací v multikulturním prostředí. Úkoly realizované při praxích musí být akademické úrovně.Studenti prostřednictvím absolvované praxe získají nejen kontakt s reálnou praxí, poznají zároveň organizační a personální fungování organizací a firem ve vztahu ke své specializaci magisterského programu či s ohledem na své budoucí profesní zaměření.Praxe je ohodnocena 15 kredity a celkový počet odpracovaných hodin musí odpovídat 10 pracovním týdnům. Podmínkou pro získání kreditů je zpracování plánu praxe ze strany studenta a odevzdání průběžné a závěrečné zprávy.Asistence a supervize praxí je garantována PPC FF UP.

Získané způsobilosti

Studenti prostřednictvím absolvované praxe získají nejen kontakt s reálnou praxí, poznají zároveň organizační a personální fungování organizací a firem ve vztahu ke své specializaci magisterského programu či s ohledem na své budoucí profesní zaměření.

Literatura

konkrétní literatura k tomuto tématu není.

Požadavky

Praxe je ohodnocena 15 kredity a celkový počet odpracovaných hodin musí odpovídat 10 pracovním týdnům. Podmínkou pro získání kreditů je zpracování plánu praxe ze strany studenta a odevzdání průběžné a závěrečné zprávy. Asistence a supervize praxí je garantována PPC FF UP.

Garant

Mgr. Iva Tahová - Malwoo

Vyučující

prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D.prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D.