Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt/Intensivní program (KHI / IP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KHI / IP - Projekt/Intensivní program, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Intenzivní program je desetidenní studentská konference, na které se schází všichni studenti a někteří učitelé sítě Evropská kultura a tradice. Jejím cílem je na bázi teoreticky orientované platformy zkoordinovat obsah a metodologie, kterými se studenti zabývají v prvních semestrech, a připravit tak cestu pro semestry další. Studenti musí za účelem prezentace na Intenzivním programu vypracovat vlastní projekt, který je hodnocen v průběhu konference. Intenzivní program je soustředěn každý rok na jiné univerzitě sítě Evropská kultura a tradice a každý rok je vybráno profilující téma konference. Přední odborníci z jednotlivých univerzit zabývajících se daným tématem vystupují na konferenci s vlastními příspěvky a vedou panely studentů. Projekt slouží studentům jako základ pro vypracování diplomové práce.

Získané způsobilosti

Projekt slouží studentům jako základ pro vypracování diplomové práce.

Literatura

Není.

Požadavky

Studenti musí za účelem prezentace na Intenzivním programu vypracovat vlastní projekt, který je hodnocen v průběhu konference.

Garant

doc. Mgr. Antonín Kalous, Ph.D.

Vyučující

doc. Mgr. Antonín Kalous, Ph.D.