Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Písemná oborová práce 1 (KMU / POP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMU / POP1 - Písemná oborová práce 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Student si zvolí podle vlastního uvážení nebo nabídky Katedry muzikologie FF UP příslušný seminář (nikoli však diplomový) a pod vedením jeho pedagoga samostatně zpracuje zvolené téma formou Písemné práce č. 1 v rozsahu cca 15 stran. Téma práce může volně souviset s tématem zamýšlené bakalářské práce, nebo může být zcela jiné. Obsahový i formální způsob zpracování se řídí pokyny pedagoga poskytovanými při individuálních konzultacích. Písemná oborová práce 1 může být doporučena k publikování v Musicologica Olomucensia.

Získané způsobilosti

Student je schopen obsahově zvládat zadaná témata vybraných oblastí hudební vědy a vtisknout jim strukturovanou formu písemného elaborátu vybaveného všemi nezbytnými formálními náležitostmi.

Literatura

ŠIMEK, D., KUBÁTOVÁ, H. Od abstraktu do závěrečné práce: jak psát (a možná i napsat) závěrečnu práci ve společenských oborech. Olomouc, 2003. ISBN 80-244-0435-4.Kubátová Helena. Rukověť autora diplomky. Olomouc, 2009.

Požadavky

Zpracování cca patnáctistránkového textu (poznámky a literatura navíc) pojednávající výstižným způsobem o zadaném tématu z vybrané oblasti muzikologie. Práce se odevzdává po druhém roce studia. Atestaci (zápočet) uděluje vedoucí katedry nebo stanovený garant na základě hodnotícího a doporučujícího stanoviska pedagoga zvoleného semináře. V případě, že práce volně tematicky souvisí s tématem diplomové práce (neměla by být ovšem "kapitolou" z diplomová práce), musí být odevzdána nejpozději 1 semestr před termínem odevzdání diplomové práce. Práce se odevzdává v elektronické i tištěné podobě.

Garant

doc. PhDr. Lenka Křupková, Ph.D.Mgr. Jana Spáčilová, Ph.D.