Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Publikační činnost 2 (KMU / PUBČ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMU / PUBČ2 - Publikační činnost 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Práce na samostatném badatelském, kritickém či popularizačním výstupu, který má podobu vědecké studie, popularizační stati nebo rozsáhlé kritiky (souboru kritik) publikované v knize, odborném sborníku či časopisu, jako součást odborné výstavy atp. Charakter a odbornou úroveň textu/výstupu student může konzultovat individuálně se zvoleným pedagogem v jeho konzultačních hodinách, resp. student může navazovat na seminární práci odevzdanou v rámci jiného předmětu. Publikovaný text se nesmí shodovat s Písemnou oborovou prací 2.

Získané způsobilosti

Vytvoření publikačního výstupu určeného odborné veřejnosti rozvíjí studentovu schopnost formulovat odborný problém, interpretovat a kriticky vyhodnocovat informace z literatury či z původních pramenů a kultivuje jeho schopnost odborného jazykového projevu.

Literatura

Hudební rozhledy. Hudební věda. Opus musicum. Kubátová Helena. Rukověť autora diplomky. Olomouc, 2009.

Požadavky

Předložení samostatné studie v rozsahu cca 5-10 stran, publikované v odborném periodiku, případně v rámci jiné publikační platformy (např. výstavy). Pro udělení zápočtu si garant může vyžádat doporučení pedagoga, který se studentem tvorbu textu konzultoval.

Garant

Mgr. et Mgr. Martina Stratilková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. et Mgr. Martina Stratilková, Ph.D.