Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Referát na konferenci 1 (KMU / REF1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMU / REF1 - Referát na konferenci 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Práce na samostatném badatelském výstupu, který má podobu referátu (1) na odborné konferenci. Způsob zpracování a odborná úroveň referátu je konzultována individuálně se zvoleným pedagogem v jeho konzultačních hodinách. Přednesení referátu na odborné konferenci a případné vystoupení v diskusi.

Získané způsobilosti

Schopnost vypracovat referát, přednést ho na odborné muzikologické konferenci a případně i vystoupit v diskusi. Hlubší znalost pojednávaného tématu. Aplikovat získané poznatky i dovednosti v další vědecké i praktické činnosti.

Literatura

Kubátová Helena. Rukověť autora diplomky. Olomouc, 2009.

Požadavky

Samostatný referát (1) v rozsahu 10-20 minut na odborné konferenci a případná účast v konferenční diskusi. Atestace je udělována vedoucím katedry na základě doporučení pedagoga-konzultanta příslušného referátu, který byl rovněž účastníkem konference. Předmět se vylučuje s předmětem Publikační aktivity 1 a nelze jej zapsat opakovaně.

Garant

doc. PhDr. Eva Vičarová, Ph.D.

Vyučující

doc. PhDr. Lenka Křupková, Ph.D.prof. PhDr. Jan Vičar, CSc.doc. PhDr. Eva Vičarová, Ph.D.