Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci (KMU / SDPK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMU / SDPK - Seminář k diplomové práci, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Individuální práce na zvoleném tématu. Frekvence konzultací se stanoví po dohodě s vedoucím práce a měla by být minimálně 1x za měsíc. Na konci období předloží student diplomovou práci v podobě, která již umožňuje předběžné hodnocení její kvality z hlediska obsahu i formy.

Získané způsobilosti

Postupně získávané a prohlubované odborné znalosti vymezené tematické oblasti a příslušné metodologie. Schopnost aplikovat uplatněnou metodu práce na další vědeckou činnost. Vyšší erudovanost studenta.

Literatura

Literature is specified according to the selected topic. Individuální literatura podle zaměření diplomového úkolu. ECO, U. Jak napsat diplomovou práci. Votobia, Olomouc, 1997. ISBN 80-7198-173-7.Kubátová, H. Rukověť autora diplomky : [čtení a psaní odborných textů ve společenskovědních a humanitních oborech]. Olomouc; Univerzita Palackého, 2009.

Požadavky

Student postupuje podle zadaného harmonogramu. Ve stanovených termínech zpracovává a odevzdává školiteli jednotlivé kapitoly/části své diplomové práce, a to v kvalitě odpovídající standardním nárokům na odborný text v oblasti muzikologie.

Garant

Mgr. Jan Blüml, Ph.D.prof. PhDr. Alena Burešová, CSc.doc. PhDr. Jiří Kopecký, Ph.D.doc. PhDr. Lenka Křupková, Ph.D.Mgr. Alice Ondrejková, Ph.D.Mgr. Jan PřibilPhDr. Ingrid Silná, Ph.D.Mgr. et Mgr. Martina Stratilková, Ph.D.prof. PhDr. Jan Vičar, CSc.doc. PhDr. Eva Vičarová, Ph.D.