Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář systematické muzikologie 1 (KMU / SSM1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMU / SSM1 - Seminář systematické muzikologie 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vypracování bakalářské práce je nutnou podmínkou pro konání státní bakalářské zkoušky v bakalářském studijním oboru Muzikologie. Téma práce zadává katedra, a to na konci 4. semestru. Vedoucí práce předá studentovi podrobné pokyny, jak k práci přistupovat po stránce odborné i metodické, a harmonogram zpracování. Pracovní postup je řízen konzultantem, metody jsou voleny podle charakteristiky tématu. V první části zpracování projektu se student seznamuje s odpovídající literaturou a provádí výběr vhodných metod. O své činnosti průběžně referuje vedoucímu práce, popř. ostatním studentům na semináři, který je k tomuto účelu určen. Druhá část je věnována vlastní výzkumné práci, konzultacím s vedoucím práce, sepisování práce, úpravám a následnému dokončování projektu.

Získané způsobilosti

Po absolvování tohoto předmětu je student schopen:- samostatně vybírat a řešit zadané či zvolené problémy,- získávat důležité informace týkající se zkoumané problematiky, analyzovat a specifikovat je,- shromažďovat empirická data, systemizovat je a metodologicky správně je zpracovávat,- analyzovat empiricky získaný materiál s využitím potřebných teoretických základů,- číst a vyhodnocovat související literaturu, vybírat vhodné teorie,- sepsat písemnou zprávu na základě zadaných bodů,- obhájit svůj projekt.

Literatura

Literature is specified according to the selected topic.

Požadavky

Vypracování odborného textu v rozsahu minimálně 40 stran. Požadavky na rozsah a formální podobu práce jsou zvěřejněny na internetových stránkách Katedry muzikologie.

Garant

MgA. Marek Keprt, Ph.D.doc. PhDr. Lenka Křupková, Ph.D.Mgr. Petr Lyko, Ph.D.Mgr. et Mgr. Martina Stratilková, Ph.D.