Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Hlav. řešitel - grantový projekt mimo UP (KOL / 91BG4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOL / 91BG4 - Hlav. řešitel - grantový projekt mimo UP, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Definování záměru a tématu grantového projektu2. Definování metodologie3. Rozvržení harmonogramu projektu včetně publikačních výstupů4. Příprava jednotlivých fází projektu5. Úprava projektu podle formálních požadavků projektové výzvy6. Podání projektu, komunikace s Projektovým servisem UP7. Po úspěšném přijetí projektu dbát o jeho realizaci, zvláště o splnění publikačních závazkůTento předmět je podpořen projektem CZ.1.07/2.2.00/28.0179 Diverzifikace a systematizace postgraduálního studia na FF UP v Olomouci.

Získané způsobilosti

- způsobilost definovat téma a metodologii pro grantový projekt- způsobilost strukturovat projektovou žádost a návrh publikačních výstupů- způsobilost formálně upravit projektovou žádost- způsobilost komunikace s vyhlašovatelem grantové žádosti

Literatura

Project Management Institute. A Guide for Project Management. Body of Knowledge (PMBOK Guide). Newtown Square, Pennsylvania, 2013. Department for Business, Enterprise and Regulatory Reform. Guidelines for Managing Projects. Department for Business, Enterprise and Regulatory Reform, 2007. Graham Nick. Prince 2 for Dummies. West Sussex, 2010.

Požadavky

Příprava grantového projektu, jeho úspěšné podání v roli hlavního řešitele a po přijetí projektu jeho vedení a úspěšná realizace.

Garant

prof. PhDr. Jan Kořenský, DrSc.