Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Domácí konference s publikací 2 (KOL / 91BK2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOL / 91BK2 - Domácí konference s publikací 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Definování tématu příspěvku2. Definování metodologie3. Rozvržení struktury příspěvku4. Příprava jednotlivých součástí příspěvku5. Identifikování vhodné konference6. Úprava prezentace podle stanovených pravidel konference7. Prezentace výsledků výzkumu8. Úpravy, korektury a publikace příspěvku v konferenčním sborníkuTento předmět je podpořen projektem CZ.1.07/2.2.00/28.0179 Diverzifikace a systematizace postgraduálního studia na FF UP v Olomouci.

Získané způsobilosti

- způsobilost definovat téma a metodologii pro konferenční příspěvek- způsobilost vystavět odborný text- způsobilost formálně upravit odborný text k publikaci- způsobilost prezentace výsledků výzkumu na konferenci

Literatura

Jadwiga Šanderová; Alena Miltová. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách: několik zásad pro začátečníky. Praha: Sociologické nakladatelství, 2005. Čmejrková, S. - Daneš, F. a kol. Jak napsat odborný text. Praha, 1999. Joseph Gibaldi. MLA style manual and guide to scholarly publishing. New York : Modern Language Association of America, 2008. Susan MacDonald. Professional academic writing in the humanities and social sciences. Carbondale and Edwardsville : Southern Illinois University Press, 2010, ?1994., 2010.

Požadavky

Příprava konferenčního příspěvku, vhodný výběr konference, odpovídající kvalita prezentace výsledků výzkumu a příprava příspěvku k publikování v konferenčním sborníku.

Garant

prof. PhDr. Jan Kořenský, DrSc.