Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba softwaru (KOL / 91BST)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOL / 91BST - Tvorba softwaru, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Definování podoby a funkčnosti softwaru2. Definování metodologie3. Rozvržení softwarového projektu4. Tvorba softwaru a jeho testování5. Návrhy jeho použití a vypracování stručného manuálu pro použití softwaruTento předmět je podpořen projektem CZ.1.07/2.2.00/28.0179 Diverzifikace a systematizace postgraduálního studia na FF UP v Olomouci.

Získané způsobilosti

- způsobilost definovat funkčnost a metodologii pro tvorbu softwaru- způsobilost vypracovat harmonogram softwarového projektu- způsobilost formálně popsat funkčnost softwarového projektu- způsobilost vytvořit uživatelský manuál pro daný software

Literatura

Christoph Treude, Margaret-Anne Storey, Jens Weber. Empirical Studies on Collaboration in Software Development: A Systematic Literature Review.Technical Report DCS-331-IR, Department of Computer Science, University of Victoria, December 2009. Jianfeng Wen, Shixian Li, Zhiyong Lin, Yong Hu,Changqin Huang. Systematic literature review of machine learning based software development effort estimation models.Information and Software Technology, Volume 54, Issue 1, January 2012, Pages 41-59.

Požadavky

Příprava a návrh softwaru, jeho tvorba a popis dalšího funkčního využití. K softwaru by měl být vytvořen stručný manuál pro použití.

Garant

prof. PhDr. Jan Kořenský, DrSc.