Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná přednáška mimo UP 1 (KOL / 91BV1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOL / 91BV1 - Odborná přednáška mimo UP 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Definování záměru a tématu přednášky2. Definování metodologie3. Rozvržení projevu přednášky4. Komunikace s organizátorem přednáškyTento předmět je podpořen projektem CZ.1.07/2.2.00/28.0179 Diverzifikace a systematizace postgraduálního studia na FF UP v Olomouci.

Získané způsobilosti

- způsobilost definovat téma a metodologii pro přednášku- způsobilost strukturovat přednášku- způsobilost formálně upravit přednášku včetně případných tištěných dokumentů- způsobilost komunikace s organizátorem přednášky

Literatura

Project Management Institute. A Guide for Project Management. Body of Knowledge (PMBOK Guide). Newtown Square, Pennsylvania, 2013. Department for Business, Enterprise and Regulatory Reform. Guidelines for Managing Projects. Department for Business, Enterprise and Regulatory Reform, 2007. Graham Nick. Prince 2 for Dummies. West Sussex, 2010.

Požadavky

Příprava přednášky a její realizace, komunikace s institucí, která danou přednášku organizuje.

Garant

prof. PhDr. Jan Kořenský, DrSc.