Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kapitola v knize (KPE / 91BAE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / 91BAE - Kapitola v knize, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Definování tématu kapitoly2. Definování výzkumných otázek a cílů3. Rozvržení struktury kapitoly4. Příprava jednotlivých součástí kapitoly5. Úprava textu dle formálních požadavků editora6. Případné redakční úpravy, korektury, publikováníTento předmět je podpořen projektem CZ.1.07/2.2.00/28.0179 Diverzifikace a systematizace postgraduálního studia na FF UP v Olomouci.

Získané způsobilosti

způsobilost definovat téma a metodologii pro odborný text- způsobilost vystavět odborný text- způsobilost formálně upravit odborný text- způsobilost komunikace s vydavatelem odborných textů

Literatura

Turabian, Kate L. A manual for writers of research papers, theses, and dissertations. Chicago: The University of Chicago Press, 2013. Day, Robert, Gastel, Barbara. How to write and publish a scientific paper. Cambridge: Cambridge University Press, 2008. Šanderová, Jadwiga. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách. Praha, 2007. Woods, Peter. Successful writing for qualitative researchers. London - New York : RoutledgeFalmer, 2004.

Požadavky

Požadavky na studentaPříprava textu kapitoly v knize dle pokynů školitele, komunikace se spoluautory, úprava textu dle požadavků editora.

Garant

doc. PhDr. Jiří Lach, Ph.D., M.A.doc. PhDr. Tomáš Lebeda, Ph.D.doc. Mgr. Pavel Šaradín, Ph.D.