Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Dovednosti pro vyhledávání zaměstnání (KPE / DOV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / DOV - Dovednosti pro vyhledávání zaměstnání, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Konečným cílem kurzu je, aby se zlepšilo uplatnění studentů politologie a evropských studií na současném českém a zahraničním pracovním trhu, poradit mu s výběrem povolání, které by nejlépe odpovídalo jeho dovednostem, schopnostem a charakteru, zvýšit jeho možnosti pro získání vysněného povolání, naučit a vybrousit jeho dovednosti týkající se psaní životopisu, motivačního dopisu, přípravy na pohovor a zlepšit jeho orientaci v pracovních nabídkách

Získané způsobilosti

měkké dovednosti v oblasti vyhledávání zaměstnání

Literatura

Siegel, Zbyněk. Jak úspěšně hledat a získat zaměstnání. Praha: Grada. Matějka, Marek a Pavel Vidlař. Vše o přijímacím pohovoru: jak poznat druhou stranu. Praha: Grada Publishing. http://kpes.upol.cz/. Brabcová, Jana. Skoč! Aneb průvodce absolventa VŠ přípravou na reálný život. Plzeň: Grafia 2006. Kocourek, Jiří. Zákoník práce: poznámky, judikatura, prováděcí předpisy. Praha: Eurounion.

Požadavky

A. Docházka:40%B. Cvičení:60%

Garant

doc. PhDr. Jiří Lach, Ph.D., M.A.