Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 1 (KPE / DS 1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / DS 1 - Diplomový seminář 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti budou obeznámeni s tím, jaké požadavky jsou na diplomovou práci kladeny a jaké standardy musí diplomová práce splňovat. Kromě toho kurz seznamuje s nástroji k získávání informací, literatury a předává zkušenosti s technikami psaní akademického textu. Seminář zahrnuje rovněž pravidelné konzultace s vedoucím práce v průběhu jejího psaní.

Získané způsobilosti

Diplomový seminář připravuje studenty na tvorbu jejich vlastní diplomové práce.

Literatura

http://kpes.upol.cz/. LANDMAN, Todd. Issues and Methods in Comparative Politics. Londýn a New York, Routledge 2003, s. 23?37. DISMAN, Miroslav. Jak se vyrábí sociologická znalost? Praha, Karolinum 2002. HENDL, Jan. Kvalitativní výzkum. Základní metody a aplikace. Praha, Portál 2005. JOHNSON, Janet Buttolph ? REYNOLDS, H. T. Political Science Research Methods. Washington D. HENDL, Jan. Přehled statistických metod zpracování dat. Analýza a metaanalýza dat. Praha, Portál.

Požadavky

Udělení zápočtu je podmíněno odevzdáním práce a pravidelnými konzultaci s vedoucím práce.

Garant

doc. Mgr. Pavel Šaradín, Ph.D.