Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Nové metody teambuildingu v přírodě (KPE / JVD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / JVD - Nové metody teambuildingu v přírodě, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti budou seznámeni se základy zážitkové pedagogiky, podrobněji pak s filosofií, strategií a cíly teambuldingových akcí. Prakticky se pak zaměříme na outdoor teambulding. Studenti si na základě praktických cvičení, her a sportů vyzkouší nové teambuldingové metody, jejich klady a úskalí. Studenti budou mít možnost vystupovat jak z pozice lektora, tak z role účastníka a budou vedeni k reflexi obou těchto pozic. Závěrečná část kurzu bude věnována analýze, která je nutnou součástí každého teambuldingu a která spočívá ve vyhodnocení sebraných informací, zpětné vazbě a vyhodnocení dosažených výsledků

Získané způsobilosti

Kurz umožní studentům získat zkušenosti s moderním outdoorovým tembuildingem. Studenti se naučí jak vést teambulding menšího týmu a jak se aktivně účastnit teambuldingu jako člen týmu. Studenti budou seznámeni s množstvím venkovních aktivit, her a sportů a získají povědomí o jejich významu. Studenti budou mít možnost získat schopnost poukázat na silné stránky týmu i na oblasti možného zlepšení a vytvoření návrhů pro toto zlepšení.

Literatura

MILLER, Brian. Teambuilding - 50 krátkých aktivit. Brno: Computer Press. 144 s. I, 2007. ISBN 978-80-251-1618-0.PAYNE, Vivette. Teambuilding workshop: trénink týmových dovedností. Brno: Computer Press,, 2007. ISBN 978-80-251-1.

Požadavky

Kurz bude hodnocen na základě dvou kritérií:(1) prezence(2) aktivní přístup jak k praktickým činnostem, tak k diskuzi.

Garant

prof. Gaudenz Assenza, Ph.D.