Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vytváření a fungování pracovních týmů (KPE / VFT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / VFT - Vytváření a fungování pracovních týmů, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky i semináře kurzu poskytují informace a návody jak funguje tým, jak pracovat s odlišností v týmu, jak pracovat s různými pracovními styly, jak spolupracovat i soutěžit, jak pracovat s motivací skupiny, jak zvládat složité situace, ať už jsou to konflikty nebo odlišné názory a přístupy.

Získané způsobilosti

Absolvováním kurzu by studenti měli pochopit principy spolupráce a komunikace a také znalost skupinové dynamiky. Budou schopni řešit konfliktní situace v týmu, získají a přecvičí si základní komunikační dovednosti a získají kompetence na vedení týmů.

Literatura

Hermochová, Soňa. Teambuilding. 2006. ISBN 80-247-1155-9.Mohauptová Eva, Zahrádková Eva. Teambuilding. Cesta k efektivní spolupráci. 2005. ISBN 80-7367-042-9.http://kpes.upol.cz/.

Požadavky

Přednášky jsou nepovinné, v seminářích toleruji dvě absence. Důraz je kladen na aktivitu v seminářích a na samostatnou přípravu před nimi. Podmínkou absolvování kurzu je účast na seminářích a absolvování závěrečného testu, který bude ověřovat znalosti týkající se obsahu přednášek i seminářů.

Garant

Mgr. Markéta Šůstková, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Radim Kašpar