Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza a interpretace odb.textu (KRF / AIOT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRF / AIOT - Analýza a interpretace odb.textu, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V kurzu jsou probírány následující bloky:1. Odborné texty z oblasti ekonomické a finanční2. Odborné texty z oblasti právní3. Odborné texty z oblasti společenských věd4. Odborné texty z oblasti techniky a průmyslu5. Texty institucí Evropské unie

Získané způsobilosti

Prohloubení znalosti slovní zásoby odborné francouzštiny Osvojení schopnosti aplikovat získané znalosti při práci s textem

Literatura

Bertrand, O. - Schaffner, I. Francais de spécialité. Paris , 2008. Chille, O. Enseigner le francais de spécialité. Paris , 2002. Soignet, M. Le francais juridique. Paris, 2003.

Požadavky

1. Pravidelná docházka a aktivní účast na přednáškách a seminářích2. Příprava na výuku, znalost analyzovaných textů U zápočtu se prověřuje znalost odborné slovní zásoby a schopnost analyzovat a interpretovat francouzské odborné texty.

Garant

doc. Mgr. Jaromír Kadlec, Dr.

Vyučující

doc. Mgr. Jaromír Kadlec, Dr.