Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný jazyk 2 (KRF / ODBJ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRF / ODBJ2 - Odborný jazyk 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Úvod do marketingu2.Produkt3.Zákazník4.Cena5.Distribuce6.Komunikace7.Obchodní oddělení8.Oslovení klientů e-mailem. Domluvení schůzky.9.Obchodní schůzka10.Prodej řešení11. Prezentace skupinové práce, zpětná vazba

Získané způsobilosti

Studenti v průběhu studia předmětu získají znalosti a dovednosti v následujícím rozsahu, které budou schopni prokázat při ukončení předmětu v rámci kontroly studia.Studenti umí vysvětlit základní pojmy z marketingu a využít je při jednání se zákazníkem v praxi.

Literatura

Kotler, P., Keller, K., Manceau, D., Dubois B. Marketing, management. Paris, 2009. Koníčková, Š. (2013). Notions fondamentales d économie et de gestion. Olomouc. Blanc, M.-A, Le Gall M.-P. Toute la fonction commerciale. Paris, 2006. ISBN 9782100489824.http://www.afm-marketing.org/1-afm-association-francaise-du-marketing/124-activites/143-decisions-marketing-dm.aspxKoníčková, Š. Notions fondamentales d?économie et de gestion. Olomouc, 2013. http://www.adetem.org/xwiki/bin/view/NBAdetem/Revue

Požadavky

Práce s e-learningovým prostředím Moodle. Zaznamenávání nové slovní zásoby, reakce na diskuze, plnění zadaných úkolů v Moodle, stahování povinné četby. Skupinová práce. Kurz je ukončen zápočtovým testem ze slovní zásoby a zkouškou složenou z případové studie a ověření nabytých znalostí.

Garant

doc. Mgr. Jaromír Kadlec, Dr.Mgr. Šárka Koníčková

Vyučující

Mgr. Šárka KoníčkováMgr. Martin Pleško