Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný jazyk 5 (KRF / OJ5)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRF / OJ5 - Odborný jazyk 5, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do Řízení lidských zdrojů2. Nábor pracovníků3. CV, motivační dopis4. Řízení kariéry5. Ohodnocení6. Vzdělání7. Coaching, mentoring8. Řízení pracovních míst - diverzita9. Odměňování, pracovní doba10. Odchod z firmy

Získané způsobilosti

Studenti v průběhu studia předmětu získají znalosti a dovednosti v následujícím rozsahu, které budou schopni prokázat při ukončení předmětu v rámci kontroly studia.Studenti dokážou vysvětlit principy řízení lidských zdrojů ve francouzském jazyce a umí je aplikovat v konkrétní situaci. Studenti umí napsat životopis a motivační dopis.

Literatura

Guillot- Soulez, C. La Gestion des Resources Humaines. Paris, 2011. ISBN 9782297011051.Guillot- Soulez, C., Cloet H., Landrieux-Kartochian, S. Les exercises de Gestion des Resources Humaines. Paris, 2001. ISBN 2297025513.Baden, A. Le Grand Livre du CV. Paris, 2003. Escaffre, D., Forgeot, J. Réussir son entretien d embauche. Paris, 2010.

Požadavky

Práce s e-learningovým prostředím Moodle. Reakce na diskuze, plnění zadaných úkolů v Moodle. Povinná četba. Kurz je ukončen zápočtovým testem ve formě případové studie.

Garant

Mgr. Šárka Koníčková

Vyučující

Mgr. Šárka KoníčkováMgr. Šárka Koníčková