Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cv. pís. proj. se zaměř. na obch. kor. 2 (KRI / CPOK2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRI / CPOK2 - Cv. pís. proj. se zaměř. na obch. kor. 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Objednávky zboží, balení, termíny dodávek.2. Fakturace, druhy plateb.3. Potvrzení dodávek a plateb.4. Reklamace a závady, návrhy na řešení.5. Bankovní služby, otevření účtu, převody, platby, akreditivy, otevření a prodloužení úvěru, výpisy z účtu.6. Žádost o zaměstnání - osobní údaje, reference, odpověď

Získané způsobilosti

Student si osvojí základní pravidla pro tvorbu různých obchodních dopisů, smluv, žádostí a získané poznatky aplikuje při tvorbě vlastních textů na základě dohody s garantem nebo vyučujícím předmětu.

Literatura

Radvanovský, A. Italská obchodní korespondence. Fraus, Plzeň, 1999. Měšťan, J. Italský obchodní dopis. Písek, 1997. Kol. autorů. Italsko-český a česko-italský hospodářský slovník. Plzeň: Fraus, 2003. Agosti, K. Jednáme italsky. Písek, Nakladatelství J&M, 2003. Vybrané autentické obchodní smlouvy a dopisy.

Požadavky

Podmínkou úspěšného ukončení kurzu je aktivní účast a splnění všech požadavků stanovených vyučujícím nebo garantem na počátku semestru, vypracování a analýza vybraných textů.

Garant

Mgr. Martina Pračkeová

Vyučující

Mgr. Martina Pračkeová