Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazykový seminář italštiny 2 (KRI / JASI2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRI / JASI2 - Jazykový seminář italštiny 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Rozvíjení schopnosti spontánně a velmi plynule a přesně se vyjadřovat k tématům každodenního i profesního života, schopnosti porozumět a reagovat i v složitějších situacích. Při výuce jsou používány texty v psané podobě, audiovizuální prostředky, internet.

Získané způsobilosti

Zdokonalení jazykových a komunikačních kompetencí v daném rozsahu.

Literatura

Peritore, S., Rapacciuolo, M. A., Zoboli, A. Certificazioni: preparazione alla prova scritta (livello avanzato). Parma, Edizioni La Certosa, 1995. G. Paganini. Issimo. Bonacci, Roma, 1994. Anna Borgarelli Bacoccoli. Tra dire e fare : quaderno di esercizi : [corso di lingua italiana, livello medio-avanzato] : quaderno di esercizi . Guerra, Perugia, 1998. Barbara Camalich e Maria Cristina Temperini. Un mare di parole : letture ed esercizi di lessico italiano : livello medio - avanzato . Bonacci, Roma, 1997.

Požadavky

Aktivní účast na cvičeních, příprava na každou hodinu.U zkoušky se prověřuje znalost probrané látky.

Garant

Mgr. Lenka Kováčová

Vyučující

Dr. Marcello BolpagniMgr. Lenka Kováčová