Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Další románský jazyk 3, II (KRS / DJ3R2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRS / DJ3R2 - Další románský jazyk 3, II, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Výuka je zaměřena na prohlubování dosud získaných poznatků z oblasti gramatiky, na rozvíjení slovní zásoby a schopnosti plynulé konverzace na základě vybraných konverzačních témat a na procvičování poslechu projevů rodilých mluvčích.

Získané způsobilosti

Student si osvojuje další část gramatiky a lexika z učebnice portugalštiny/italštiny a procvičí se v porozumění mluvené portugalštině/italštině.

Literatura

J. Janešová. Italština pro samouky. Leda, Praha. Avelar, A. Lusofonia. Lisboa: Lidel, 1996. Jindrová, J. Portugalština. Praha: Leda, 2001. Havlíková, M. Portugalština pro samouky. Praha: Leda, 2003. Havlíková, M. - Jindrová, J. Portugalština pro samouky. Praha, 1991. Coimbra, I. Portugues sem Fronteiras III. Lisboa: Lidel, 1991. V. Pospíšilová, M. Ferrarová, E. Ferrarová. Učebnice současné italštiny, 1. díl. Computer Press, Brno, 2008. A. Chiucchi?, F. Minciarelli, M. Silvestrini. In italiano. Guerra, Perugia. M. C. Peccianti. Parola per parola, livello 1. Giunti Marzocco, Firenze .

Požadavky

Podmínkou úspěšného ukončení kurzu je aktivní účast a splnění všech požadavků stanovených vyučujícím.

Garant

Mgr. Lenka Kováčová

Vyučující

Mgr. Jana FabováMgr. Dalibor HorváthBc. Kristýna JaškováMgr. Lenka KováčováMgr. Jiří Zadorožný