Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Study Stay abroad - more than 30 Days (KSA / 81CZ3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSA / 81CZ3 - Study Stay abroad - more than 30 Days, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Identifikování vhodné instituce/studijního programu.2. Vypracování žádosti o účast.3. Příprava témat konzultací, případně abstraktu prezentace v rámci studijního programu.4. Rozvržení struktury konzultací/prezentace a vhodného formátu (např. formální psaný příspěvek, PowerPoint, audiovizuální prezentace, poster).5. Účast na konzultacích se zahraničními odborníky/odbornicemi, nebo účast na aktivitách studijního programu dle požadavků organizátorů a vyučujících.6. Vypracování zprávy ze zahraniční stáže.

Získané způsobilosti

- způsobilost identifikovat vhodnou instituci/studijní program k disertačnímu tématu;- způsobilost připravit si témata pro konzultace, případně téma a formát prezentací v rámci studijního programu; - způsobilost vztáhnout své vlastní téma k zahraničnímu kontextu, případně k tématům dalších účastníků/studijního programu;- způsobilost prezentovat disertační téma mezinárodnímu publiku;- způsobilost komunikovat se zahraniční hostitelskou institucí.

Požadavky

Vytipování vhodné zahraniční instituce a jednotlivců pro konzultace disertačního tématu či pro sebevzdělání prostřednictvím studijního programu po konzultaci se školitelem/školitelkou, příprava konzultací/prezentace a aktivní účast ve studijním programu, komunikace s hostitelskou institucí. Po skončení stáže je potřeba do 14 dní vypracovat zprávu ze zahraniční stáže a odevzdat ji ke schválení školiteli/školitelce a garantce předmětu. Zpráva sestává z údajů o navštívené instituci a shrnutí vlastní účasti a přínosu pro zpracování disertačního tématu. Nezbytné je též potvrzení o účasti.

Garant

doc. PhDr. Dana Sýkorová, Ph.D.