Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět BA Thesis Supervision 2 (KSA / 84VP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSA / 84VP2 - BA Thesis Supervision 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Formulace zadání tématu bakalářské práce spolu se studující(m).2. Diskuse přístupu ke zpracování tématu se studující(m).3. Identifikování úrovně schopností (silných a slabých stránek) studující(ho) vzhledem ke zpracování tématu .4. Doporučení teoretické a metodologické literatury k tématu.5. Rozvržení plánu projektu bakalářské práce.6. Průběžné konzultace ke stavu prací a komentáře k částem vyhotoveného textu práce.7. Přečtení celé práce a vyhotovení posudku vedoucí(ho) práce.8. Prezentace posudku a jeho diskuse při veřejné obhajobě.Dle Směrnice děkana FF UP k provedení studijního a zkušebního řádu UP ze dne 1.7.2011, článek 22, bod 5) se DSP studující musí podílet na výuce, a sice minimálně 72 hodinami za délku studia u prezenčních DSP studujících a 12 hodinami u kombinovaných. Úspěšné absolvování předmětu Vedení bakalářské práce se do tohoto požadavku započítává jako ekvivalent 24 výukových hodin.

Získané způsobilosti

- způsobilost definovat odborné téma zpracovatelné v rozsahu bakalářské práce; - způsobilost po odborné stránce vést studující při zpracování tématu závěrečné bakalářské práce;- způsobilost komunikovat doporučení ke zpracování bakalářské práce při ústních a písemných konzultacích;- způsobilost průběžně vyhodnocovat postup prací a korigovat je směrem k úspěšnému dokončení;- způsobilost strukturovat a formulovat písemné hodnocení práce, včetně identifikace silných a slabých stránek práce a případných doporučení k jejímu zlepšení;- způsobilost přednést hodnocení bakalářské práce a diskutovat jej při obhajobě.

Požadavky

Spolupracovat se studující(m) na formulaci zadání tématu závěrečné bakalářské práce, doporučení teoretické a metodologické literatury k tématu a rozvržení plánu projektu.Průběžně se studující(m) ústně a/nebo písemně konzultovat průběh prací a komentovat vyhotovené části textu práce. Vypracovat a odevzdat posudek vedoucí(ho) práce na zadanou závěrečnou bakalářskou práci v předepsaném termínu a podle případných konkrétních instrukcí.V posudku je potřeba zhodnotit zejména původnost práce, její obsahovou, formální, jazykovou, stylistickou a grafickou stránku, práci s prameny a literaturou. Hodnocení obsahu by mělo zahrnovat zhodnocení definice výzkumného problému, formulaci výzkumné otázky, vystavění teoretického rámce, použití metod, popis vzorku, úroveň analýzy dat a závěrů práce. Součástí posudku je stanovisko o kontrole původnosti práce, doporučení či nedoporučení práce k obhajobě a návrh na její hodnocení. Pokud tak vedoucí katedry stanoví, mohu mít posudky podobu strukturovaného hodnocení podle předem stanovené hodnotící škály.Zúčastnit se obhajoby bakalářské práce v oponentské funkci.Po obhajobě co nejdříve informovat garantku předmětu o splnění požadavků, včetně jména autora/ky a názvu závěrečné bakalářské práce.

Garant

doc. PhDr. Dana Sýkorová, Ph.D.