Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Submission of PhD Dissertation (KSA / 85DIP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSA / 85DIP - Submission of PhD Dissertation, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Upravení první verze disertačního textu (kterou studující musel/a pravděpodobně předložit k úspěšnému absolvování Disertačního semináře 6) do konečné podoby.2. Upravení formálních náležitostí (pravopis, jazyková kontola-pokud je potřeba, citační styl, formátování).3. Zkompletování disertačního textu (dodání titulní strany, abstraktu, poděkování, obsahu, seznamu tabulek/grafů/fotografií, příloh, rejstříku), provedení kontroly rozsahu (počet slov) a stránkování, vytištění a svázání disertace.4. Odevzdání disertace na Oddělení vědy a výzkumu a podání přihlášky k obhajobě disertační práce.

Získané způsobilosti

- způsobilost připravit vědecký text podle všech formálních náležitostí vyžadovaných pro konkrétní druh publikace výsledků výzkumu.

Požadavky

Vypracovat text disertační práce v délce 60.000 slov +/- 10% včetně poznámkového aparátu. Do celkové délky se nezapočítává "front matter" (tj. titulní strana, obsah, abstrakt), bibliografie, rejstřík a přílohy.Spolupracovat se školitelem / školitelkou na rozvržení disertačního textu.Podmínkou zápisu je splnění Disertačních seminářů 1-6 a Disertačních kolokvií 1-3.

Garant

doc. PhDr. Dana Sýkorová, Ph.D.