Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Domácí konference s příspěvkem 2 (KSA / 91BK2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSA / 91BK2 - Domácí konference s příspěvkem 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Identifikování vhodné konference.2. Definování tématu prezentace.3. Vypracování abstraktu prezentace.4. Rozvržení struktury příspěvku/prezentace a jejího formátu (např. formální psaný příspěvek, PowerPoint, audiovizuální prezentace, poster).5. Příprava jednotlivých částí příspěvku/prezentace.6. Prezentace příspěvku na konferenci.7. Vypracování zprávy z konference.Pravidelne konference poradane v CR:Konference Masarykovy sociologicke spolecnosti.Podzimni olomoucka konference.Vyrocni konference casopisu Biograf.Cesko-slovenska konference Kvalitativni pristup a metody ve vedach o clovekuKrome pravidelnych konferenci existuje rada jednorazovych. Oznameni nekdy prichazi prosttrednictvim mailing listu katedry, ale je dobre porozhlednout se po Internetu po dalsich prilezitostech.Tento předmět je podpořen projektem CZ.1.07/2.2.00/28.0179 Diverzifikace a systematizace postgraduálního studia na FF UP v Olomouci.

Získané způsobilosti

- způsobilost definovat téma a formát pro odbornou konferenční prezentaci;- způsobilost formulovat abstrakt a sestavit odbornou konferenční prezentaci;- způsobilost přednést odbornou konferenční prezentaci domácímu publiku;- způsobilost komunikovat s organizátory vědecké konference.

Požadavky

Vytipování vhodné konference pro prezentování části disertačního tématu po konzultaci se školitelem/školitelkou, příprava konferenčního příspěvku a jeho prezentace na konferenci, komunikace s organizátory. Po skončení konference je potřeba do 14 dní vypracovat zprávu o účasti a odevzdat ji ke schválení školiteli/školitelce a garantce předmětu. Zpráva sestává z abstraktu vlastního příspěvku a kopie příslušné části konferenčního programu, žádoucí je též potvrzení o účasti organizátory.Po konferenci musí být údaje o příspěvku zaneseny do Osobní bibliografické databáze (OBD) FF UP.

Garant

doc. PhDr. Dana Sýkorová, Ph.D.