Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci*2) - S (KSA / SBPS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSA / SBPS - Seminář k bakalářské práci*2) - S, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seminář je zaměřen na specifikaci cíle bakalářské práce, čtení odborných textů a napsání bakalářské práce.Specifikace tématu, cíle a problému bakalářské práce.Studium odborné literatury k tématu bakalářské práce.Psaní teoretických východisek bakalářské práce.Nová specifikace cíle bakalářské práce.Vypracování metodologie bakalářské práce.Vypracování pracovní verze bakalářské práce.Vypracování definitivní verze bakalářské práce.Příprava na obhajobu bakalářské práce.

Získané způsobilosti

Studenti umí navrhnout téma a cíl bakalářské práce. Studenti umí navrhnout způsob řešení problému. Studenti jsou schopni napsat bakalářskou práci. Studenti argumentují, revidují a zdůvodňují závěry své bakalářské práce.

Literatura

Šanderová, J., & Miltová, A. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách: několik zásad pro začátečníky. Praha: Sociologické nakladatelství (SLON), 2005. ISBN 80-86429-40-7.Kubátová, H., & Šimek, D. Od abstraktu do závěrečné práce: jak napsat diplomovou práci ve společenskovědních a humanitních oborech : praktická příručka. Olomouc: Univerzita Palackého, 2007. ISBN 9788024415895.Petr, F. Olejomalba a enkaustika. Praha: Peometheus, 1929. Kubátová, H. Rukověť autora diplomky: [čtení a psaní odborných textů ve společenskovědních a humanitních oborech]. Olomouc: Univerzita Palackého, 2009. ISBN 978-80-244-2314-2.

Požadavky

Student získá zápočet za dokončenou bakalářskou práci.

Garant

PhDr. Helena Kubátová, Ph.D.