Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci*2) - S. (KSA / SDPS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSA / SDPS - Seminář k diplomové práci*2) - S., Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seminář je zaměřen na specifikaci cíle diplomové práce, čtení odborných textů a napsání diplomové práce.Specifikace tématu, cíle a problému diplomové práce.Studium odborné literatury k tématu diplomové práce.Psaní teoretických východisek diplomové práce.Nová specifikace cíle diplomové práce.Vypracování metodologie diplomové práce.Vypracování pracovní verze diplomové práce.Vypracování definitivní verze diplomové práce.Příprava na obhajobu diplomové práce.

Získané způsobilosti

Studenti umí navrhnout téma a cíl diplomové práce. Studenti umí navrhnout způsob řešení problému. Studenti jsou schopni napsat diplomovou práci. Studenti argumentují, revidují a zdůvodňují závěry své diplomové práce.

Literatura

Meško, D., Katuščák, D., Findra, J., Krčmová, M., & Miloševičová, K. Akademická příručka. Martin: Vydavateľstvo Osveta, 2006. ISBN 80-8063-219-7.Šanderová, J., & Miltová, A. Jak číst a psát odborný text ve společenských vědách: několik zásad pro začátečníky. Praha: Sociologické nakladatelství (SLON), 2005. ISBN 80-86429-40-7.Kubátová, H. Rukověť autora diplomky: [čtení a psaní odborných textů ve společenskovědních a humanitních oborech]. Olomouc: Univerzita Palackého, 2009. ISBN 978-80-244-2314-2.

Požadavky

Student získá zápočet za dokončenou diplomovou práci.

Garant

PhDr. Helena Kubátová, Ph.D.