Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci - AVD (KSA / SDPVD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSA / SDPVD - Seminář k diplomové práci - AVD, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Požadavky na magisterskou diplomovou prácioperacionalizace cíle, terminologické a teoretické ukotvení, metodologie2. Struktura magisterské diplomové práceobsah, kapitoly, podkapitoly3. Práce s literaturoucitační normy, výběr literatury, relevantní literatura4. Formální náležitosti magisterské diplomové práceanotace, termíny odevzdání, podoba odevzdání5. Vedoucí diplomové prácezpůsob konzultací, role vedoucího magisterské diplomové práce6. Návrh vstřícného tématu diplomové práce (body 7 - 12)struktura vstřícného tématu diplomové práce, náležitosti7. Název diplomové prácenázev vs. téma8. Charakteristika tématuobsah9. Formulaci cíle diplomové práceúskalí při formulaci cíle, význam formulace cíle, operacionalizace cíle10. Metodologie a metodika tvorby prácestručný popis postupu k dosažení cíle11. Seznam základní literatury k DPviz bod 312. Návrh vedoucího DPviz bod 5

Získané způsobilosti

Student zná základní požadavky na obsahovou a metodologickou podobu magisterské diplomové práce.Student zná základní požadavky na formální úpravu a formální náležitosti tvorby magisterské diplomové práce.Student dokáže zpracovat vstřícný návrh tématu magisterské diplomové práce.Student dokáže navrhnout vhodný metodologický postup pro tvorbu magisterské diplomové práce.Student dokáže pracovat s relevantní literaturou pro téma své magisterské diplomové práce.Student dokáže zvolit vhodná teoretická východiska pro tvorbu své práce.

Literatura

Kubátová, H.; Šimek, D.:. Od abstraktu do závěrečné práce. Olomouc 2001. Miovský, M.:. Diplomové práce v oboru psychologie. Olomouc 2004. (pouze jako doplněk).

Požadavky

Zápočet: K udělení zápočtu je nezbytné zpracovat a prezentovat tzv. návrh tématu magisterské diplomové práce. Na základě prezentace a zpětné vazby je třeba jej zfinalizovat a zaslat ve stanoveném termínu ke kontrole, event. následně upravit dle zpětné vazby.

Garant

doc. Mgr. Miroslav Dopita, Ph.D.