Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Terénní výzkum 2* - KA (KSA / TEVY2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSA / TEVY2 - Terénní výzkum 2* - KA, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Krátkodobé výzkumné pobyty.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování kurzů bude student schopen realizovat a vyhodnotit vlastní terénní výzkum; zvolit a zdůvodnit volbu příslušných výzkumných metod a technik; identifikovat a vyřešit etická dilemata spjatá s výzkumem; specifikovat a argumentovat téma závěrečné bakalářské práce; pracovat s odbornou literaturou včetně bibliografických citací a odkazování; specifikovat cíle, objekt a předmět svého výzkumného záměru.

Literatura

HENDL, Jan:. Kvalitativní výzkum. Základní metody a aplikace. Praha: Portál, 2005. POKORNÝ, Jiří:. : Předdiplomní seminář : jak efektivně zpracovat a obhájit diplomovou práci : studijní text pro kombinovanou formu studia. 1. vyd. Brno: Akademické nakladatelství CERM, 2006. ŠANDEROVÁ, Jadwiga:. Jak číst a psát odborný text v sociálních vědách. Praha: SLON, 2005. ŠESTÁK, Zdeněk:. Jak psát a přednášet o vědě. Praha: Academia, 1999. BRATKOVÁ, Eva:. Metody citování a strukturování biblografických záznamů podle mezinárodních norem ISO 690 a ISO 690-2 : metodický materiál pro autory vysokoškolských kvalifikačních prací. Dostupný z WWW: . KUBÁTOVÁ, Helena, ŠIMEK, Dušan:. Od abstraktu do závěrečné práce. Jak napsat diplomovou práci ve společenskovědních a humanitních oborech. 4. přeprac. vyd. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2007.

Požadavky

Konzultace s vyučujícím, práce v terénu 13 výukových týdnů, seminární práce 10 ns.

Garant

PhDr. Daniel Topinka, Ph.D.