Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Polština pro nepolonisty 3 (KSO / 7PN3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSO / 7PN3 - Polština pro nepolonisty 3, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Popis osoby, slovní zásoba spojená se zevnějškem člověka, přídavná jména jakostní a vztahová.2. Charakterové vlastnosti člověka, jmenné tvary přídavných jmen.3. Příslovce, stupňování příslovcí.4. Cestování, prostředky hromadné dopravy, přechodníky.5. Oblíbený dopravní prostředek, skloňování zájmen.6. - 7. Číslovky, jejich skloňování, spojky.8. - 9. Hlavní město. Částice, citoslovce.10. - 11. Specifické rysy polské syntaxe.12. Opakování.13. Zápočet.

Získané způsobilosti

Student získá úroveň stupně A2 globální stupnice Evropského referenčního rámce, naučí se správně vyslovovat, psát, číst a vyprávět jednoduché texty na různá témata.

Požadavky

účast na cvičeních s max. počtem absencí za semestr 2 týdnyplnění zadaných úkolů, aktivní zapojení do konverzacevyprávění na zvolené téma (bude upřesněno během semestru)esejpřeklad

Garant

Mgr. Marcin Wagiel

Vyučující

Mgr. Magdalena AdamczykTetiana KamyshanovaMgr. Grzegorz KsiążekMgr. Kamila PrzybylskaMgr. Anna RadwanMgr. Magdalena Zakrzewska