Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zahraniční stáž do 7 dní (KSO / 91CS1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSO / 91CS1 - Zahraniční stáž do 7 dní, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

KSO/91CS1Zahraniční stáž do 7 dníProgram zahraniční stáže je připraven před jejím absolvováním a konzultován se školitelem. Hodnocení stáže: potvrzení a absolvování zahraničním školicím pracovištěm. Publikování výsledků studijního pobytu.1. Definování tématu článku2. Definování metodologie3. Rozvržení struktury článku4. Příprava jednotlivých součástí článku5. Identifikování vhodného časopisu6. Úprava textu dle formálních požadavků časopisu7. Zaslání článku k publikaci8. Případné redakční úpravy, korektury, publikováníTento předmět je podpořen projektem CZ.1.07/2.2.00/28.0179 Diverzifikace a systematizace postgraduálního studia na FF UP v Olomouci.

Získané způsobilosti

Příprava zahraniční stáže: výběr odborného konzultanta, příprava postupu řešení disertačního úkolu, studium sekundární literatury. Získané další způsobilosti- způsobilost definovat téma a metodologii pro časopiseckou studii- způsobilost vystavět odborný text- způsobilost formálně upravit odborný text- způsobilost komunikace s vydavatelem odborných textů

Literatura

Další literatura dle specifického zaměření článků. Doporučená literatura odpovídá odbornému zaměření doktorandů-polská, ukrajinská, česká a ruská filologie. Further literature according to the specific research topic. Seznam oborových časopisů na webových stránkách DSP. The list of journals related to the field available on the doctoral study programme website FF UP.

Požadavky

Konzultace před výjezdem s pracovištěm a odborníky, s nimiž bude doktorand spolupracovat. Potvrzení a připravenosti doktoranda přijmout.Příprava článku a vytipování vhodné příležitosti pro jeho publikování dle pokynů školitele, předložení článku k recenznímu řízení, komunikace s vydavatelem.

Garant

prof. PhDr. Marie Sobotková, CSc.prof. Ludmila Stěpanova, CSc.doc. Mgr. Miroslav Vepřek, Ph.D.

Vyučující

prof. PhDr. Marie Sobotková, CSc.