Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zahraniční stáž do 7 dní (KSO / 9CS1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSO / 9CS1 - Zahraniční stáž do 7 dní, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

KSO/91CS1Zahraniční stáž do 7 dní Abroad scholarship up to 7 days5IP potvrzení o absolvované stáži pracovištěm, na němž se uskutečnila.Tematika: česká, polská, ukrajinská, ruskáŠkolitel-konzultaceObsah je dán tematikou disertačních prací.

Získané způsobilosti

Samostatná příprava, schopnost precizovat hlavní problém výzkumu, velmi dobrá orientace v sekundární literatuře zahraničního pracoviště. Konzultace se školitelem.

Literatura

Další doporučená literatura odpovídá odbornému zaměření doktorandů-polská, ruská, ukrajinská a česká filologie. http://ispan.waw.pl/default/pl/centrum-slawistycznej-informacji-naukowej. http://ispan.waw.pl/default/pl/component/content/article/91-aktualnosci/456-sn-sn. http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Rosyjscy_j%C4%99zykoznawcy. http://www.pkt.pl/instytut-slawistyki-pan-pracownia-j%C4%99zyka-pras%C5%82owia%C5%84skiego/380308/5-1/. http://www.uw.edu.pl/badania/badania_jednostki/wp/wp.html.

Požadavky

Schopnost samostatné práce se všemi zdroji: internet, klasická knihovna, e-varianta textů; schopnost samostatné práce se získanými informacemi. Příprava na vystoupení na konferenci, na edici výsledků v publikacích.

Garant

prof. PhDr. Marie Sobotková, CSc.prof. Ludmila Stěpanova, CSc.doc. Mgr. Miroslav Vepřek, Ph.D.