Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář bakalářský 2 (KSR / 7DSB2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSR / 7DSB2 - Diplomový seminář bakalářský 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Dle individuální domluvy diplomanta a školitele. Náplní pravidelných diplomových seminářů je řešení těchto problémových okruhů: problematika výběru tématu diplomové práce a formulace zadání, způsoby práce se zdroji, vyhledávání informací o zvoleném tématu, zásady pro citování a parafrázování, citační normy, bibliografické normy, charakteristika odborného textu, práce s textovými editory, prezentace výsledků práce atd.

Získané způsobilosti

Schopnost zpracovat filologický materiál, práce se sekundární literaturou, schopnost psát odborný text.

Literatura

SVOZILOVÁ, N. Jak dnes píšeme / mluvíme a jak hřešíme proti dobré češtině. Jinočany: H&H, 2000. ISBN 80-8602-264-1.Eco, U. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc : Votobia, 1997. ISBN 80-7198-173-7.Kozlová, L. - Kubelová, V. Jak psát bakalářskou a diplomovou práci. České Budějovice, 2009. Klugerová, J. a kol. Jak vypracovat bakalářskou, diplomovou, rigorózní a disertační práci. Praha, 2008. Studijní literatura k tématu bakalářské diplomové práce. VACKOVÁ, A.:. Zásady vypracování odborného textu v českém jazyce. Praha : Karolinum, 2007. 66 s. ISBN 978-80-246-1365-9.

Požadavky

Zpracování, odevzdání dvou kapitol z diplomové práce v rozsahu min. 25 tištěných stran. Pravidelné konzultace. Plnění stanovených úkolů.

Garant

prof. PhDr. Zdeněk Pechal, CSc.