Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informační technologie 2 (KSR / 7IT2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSR / 7IT2 - Informační technologie 2, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vytváření prezentací v MS PowerPointArchivace a komprimace datAdobe Acrobat & Portable Document File (PDF)Tabulkový procesor MS ExcelVytváření databází v MS AccessÚvod do bitmapové grafiky (práce se skenerem, digitální obraz, Adobe Photoshop)Zápis na multimediální nosiče (CD-R a DVD-R kompilace v programu Nero Burning ROM)

Získané způsobilosti

Pokročilá znalost práce na PC.

Literatura

Černý, J.:. Domácí e-mail a program Outlook Express. Praha, 2005. Městecký, P. a kol. Microsoft Office 2000 a XP. Podrobná uživatelská příručka . Praha, 2002. Martin Domes. Tvorba webových stránek - Jednoduše, srozumitelně, názorně. Praha, Computer Press, 2006.

Požadavky

- Aktivní účast, tolerovány jsou max. 2 absence. - Příprava na semináře (nastudování požadovaných materiálů). - Splnění průběžných úkolů. - Úspěšné vykonání zápočtového testu, tj. získat 80 % ze 100 % (teoretická část cca 30 %, praktická část 70 %).

Garant

PhDr. Ladislav Vobořil, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Ladislav Vobořil, Ph.D.