Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář ruské literatury 1 (KSR / 7LSR1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSR / 7LSR1 - Seminář ruské literatury 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

vyhledávácí nástrojeslovníkypřekladače, nástroje transliteraceencyklopediezpravodajské portálytematické fórablogysociální sítěhttp://www.gramota.ru/http://www.lib.ru/http://feb-web.ru/http://www.aldebaran.ru/http://magazines.russ.ru/www.lenta.ruwww.yandex.ruwww.rambler.ruhttp://www.echo.msk.ru/http://www.gazeta.ru/http://tema.livejournal.com/

Získané způsobilosti

Orientace v ruských encyklopedických, lingvistických, vzdělávacích a zpravodajských zdrojích, aktivní používaní knihoven, porozumění základním pojmům a výrazům ze sféry elektronické komunikace, obecný přehled o specifikách ruské blogosféry.

Literatura

Bude zadána dle konkrétní náplně výuky hostujících pedagogů.

Požadavky

účast na přednáškách a seminářích s max. počtem absencí za semestr 3 týdnyplnění zadaných úkolů, připravenost, aktivní zapojení do diskuseseminární práce na zvolené téma (bude upřesněno během semestru)

Garant

doc. Mgr. Jitka Komendová, Ph.D.prof. PhDr. Zdeněk Pechal, CSc.