Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aktuální otázky tur.ruchu v RF a ČR (KSR / 7OTR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSR / 7OTR - Aktuální otázky tur.ruchu v RF a ČR, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Tradiční a nové formy cestovního ruchu.2. Turisticky významná místa v Ruské federaci a České republice.3. Turisticky významná místa v Olomouckém kraji vhodná pro návštěvu ruských turistů.4. Profil ruského turisty, jeho zájmy, potřeby a požadavky.5. Vyhledávání a zpracování informací o možnostech turistického ruchu v RF.6. Zpracování programů pro české turisty v Rusku.7. Zpracování programů pro ruské turisty v ČR a Olomouckém kraji.8. Překážky v rozvoji cestovního ruchu mezi Ruskou federací a Českou republikou.9. Fam/press tripy jako vhodná forma propagace turisticky významných míst.10.Praktická činnost cestovní kanceláře a průvodců při zájezdech do Ruské federace.11.Perspektivy rozvoje turistiky v Ruské federaci v souvislosti s letní Univerziádou v Kazani, ZOH v Soči a MS v kopané 2018 v 10 městech RF.

Získané způsobilosti

V rámci předmětu se studenti zorientují v aktuální problematice rozvoje turistického ruchu v Ruské federaci a České republice, seznámí se s profilem ruského turisty a jeho požadavky, naučí se vytvořit program pro české turisty v Rusku a program pro ruské turisty v ČR a konkrétně v Olomouckém kraji.

Literatura

SKOKAN L. (2010). Realie Ruska. Praha. FOZIKOŠ, A., REITEROVÁ, T. (1998). Reálie rusky mluvících zemí. Plzeň. Stranovedenie Rossii, www.ruskerealie.2cu.cz. Bujlenko V.F. (2008). Turizm. Moskva.

Požadavky

Účast na seminářích, vypracování úkolů, vytvoření prezentací vlastních programů v rámci nabízených témat.

Garant

Mgr. Jekatěrina Mikešová, Ph.D.