Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina 3 (KSR / ANG3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSR / ANG3 - Angličtina 3, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Holidays, Travel.2. Travel - Travel abroad, Sea travel.3. Travel - Accommodation, Driving, Road accidents.Articles III.4. Sightseeing.Articles III.5. Sightseeing - Tour sights.6. Sightseeing - Olomouc. Final revision.Climate - weather.Conditional clauses I.7. Climate.Conditional clauses II.8. Climate - atmosphere, environment.Conditional clauses I + II. "There is" construction.9. Communication (post office)Prepositions.10. Communication (Telephone, PC)Prepositions.11. Review: vocabulary, confusing phrases, speaking topics, grammar.

Získané způsobilosti

Student bude schopen se v angličtině vhodně a přesně vyjadřovat na zvolená témata (Travel, Sightseeing, Climate, Communication) s ohledem na ustálené fráze.

Literatura

Fictumová, J. Ceccarelli, J., Long, T.:. Angličtina. Konverzace pro pokročilé. Topic-based Vocabulary for Advanced Learners. Brno 2008. Murphy, R.:. English Grammar in Use. Intermediate. Cambridge University Press 1994. Gault, J.:. New Headway: Talking Points. Oxford University Press 2005. Peters, S., Gráf, T.:. Nová cvičebnice anglické gramatiky. Polyglot 1998.

Požadavky

účast na seminářích s maximálním počtem absencí za semestr 2 týdny;plnění zadaných úkolů, esejí;úspěšné vykonání písemné zápočtové práce (zápočtovou práci je možno konat pouze třikrát);ústní zkouška z četby (přečíst zadaný úryvek, přeložit jej do češtiny; předložit seznam 400 (200 za každý semestr) lexikálních jednotek a prokázat jejich osvojení; odpovědět na otázky a pohovořit na dané téma.