Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková cvičení konverzační 5 (KSR / JCKM5)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSR / JCKM5 - Jazyková cvičení konverzační 5, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Zdraví a nemoci2. Zdravotnický systém v Rusku3. Rodina a rodinné vztahy4. Sociální a právní aspekty rodiny5. Sport a Olympijské hry6. Profesionální sport a doping

Získané způsobilosti

Studenti rozšíří svou slovní zásobu, rozvíjí schopnosti výstižně předat informace z textů, diskutovat, argumentovat, oponovat. Předpokládá se také zvládnutí individuálního tvůrčího projevu při řešení konkrétní otázky nebo tématu.

Literatura

Mrhačová, E. a kol.: Praktická cvičení z ruského jazyka, Díl 1., část B, Ostrava, 1989. Články z ruských novin, časopisů a z internetu, videomateriály.

Požadavky

Přítomnost a aktivní účast na seminářích,vypracování zadaného individuálního úkolu (např. formou referátu na vybrané téma), vypracování eseje v rozsahu 2 stran, úspěšné napsání průběžných písemných prací a zápočtové práce.