Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ruština pro editory 4 (KSR / RPE4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSR / RPE4 - Ruština pro editory 4, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

01. Nakupování, druhy potravin, rozkazovací způsob.02. Číslovky, četba se slovníkem.03. Ruská kuchyně, 2. pád mn. č. substantiv.04. Moje oblíbené jídlo, jmenné tvary přídavných jmen.05. Rozhovory na různá témata, 3. pád substantiv a adjektiv.06. Četba a překlad se slovníkem, poslech.07. Záliby, četba knih, 4. pád mn. č. substantiv a adjektiv.08. Boris Pasternak, 7. pád adjektiv.09. Sport, slovesa pohybu,.10. Slovesa pohybu v minulém čase, četba a překlad se slovníkem, poslech.11. - 12. Opakování.13. Zápočty.

Získané způsobilosti

Student ovládá slovní zásobu 20 lekcí včetně gramatického učiva z učebnice - Pařízková, Š.: Ruština pro začátečníky a samouky, 2007.

Literatura

Pařízková, Š.:. Ruština pro začátečníky a samouky, 2007.

Požadavky

účast na seminářích s maximálním počtem absencí za semestr 2 týdnyplnění zadaných úkolůúspěšné vykonání písemných prací, včetně zápočtového písemného testu