Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková cvičení konverzační 7 (KSU / JCK7)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSU / JCK7 - Jazyková cvičení konverzační 7, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

názvy forem léčebných prostředků a oblastí jejich působenípojmenování zdravotnického personálunázvy lékařských zařízení a organizacinemocnice a názvy oddělenícévní a srdeční nemociinfekční a zánětlivé nemociostatní nemociu lékařev lékárnězdravý životní stylprevence onemocnění

Získané způsobilosti

Předpokládá se především osvojení si speciálního lexika týkající se lidského těla a jeho vnitřních systémů.

Literatura

Anderš, J.F.: Ukrajinština vážně i vesele. Olomouc 1999; Anderš, J.F.: Ukrajinsko-česká a česko - ukrajinská konverzace. Olomouc 2007; Slovnyk synonimiv ukrajins´koji movy v 2 tomach. Kyjiv 2001; Frazeolohičnyj slovnyk ukrajins´koji movy. Kniha 1,2 Kyjiv 1993; Poljyha, L. M.: Slovnyk antonimiv ukrajins´koji movy. Kyjiv 1999; Ševčuk, S., Loboda, T.:Současna ukrajinsˇka literaturna mova. Kyjiv 2008; Kacavec, R.: Dilova mova: sučasnyj vymir. Pidručnyk. Kyjiv 2008. Odkazy na literaturu na webových stránkách www.ukrajinistika.upol.cz.

Požadavky

˘ interpetace textu na aktuální téma