Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazykové praktikum 1 (KSU / JP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSU / JP1 - Jazykové praktikum 1, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci (UP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Představení seRodinaSourozenci - příhody z dětstvíZvyky a tradice v rodiněAktivity podle věku a možností rodinyŠkola versus rodina

Získané způsobilosti

Student ovládne slovní zásobu tematických okruhů: rodina, škola, zvyky, tradice, naučí se sdělit vlastní zkušenost či zážitek

Literatura

Anderš, J.: Ukrajinština vážně i vesele. Olomouc 2002, Myronova, H.: Praktický kurs ukrajinštiny. Brno 1999, Vinnyc´ka, V. ta in.: Ukrajins´ka mova. Častyna I. Kyjiv 2000, Pljušč,M.Ja.: Sučasna ukrajins´ka literaturna mova. Kyjiv 1994, Ponomariv,O.D.: Sučasna ukrajins´ka mova. Kyjiv 2001.

Požadavky

- účast na seminářích s maximálním počtem absencí za semestr 2 týdny;- plnění zadaných úkolů, písemné přípravy (2-3);- úspěšné vykonání písemné zápočtové práce (zápočtovou práci je možno konat pouze třikrát).